top of page

Treningsregler Gym

Treningsregler

Vi ønsker et hyggelig treningsmiljø på treningssenteret.


Bekledning

Vi ber om at alle medlemmer følger våre instruksjoner om bekledning med rent og anstendig treningstøy. Det er ikke tillatt å trene i singlet for menn. Kvinner kan trene i singlet, men det er ikke tillatt å trene i sportsbh eller magetopp. Dette er av miljøskapende årsaker da vi ønsker et sunt og godt treningsmiljø med fokus på treningsglede.

Ungdomsmedlemskap

Vi kan tilby medlemskap til ungdom fra det året man fyller 14 år. Ungdom har lov til å trene i vår kondisjonsavdeling og på magasinapparater, men ikke med frivekter. Ungdom må ha gjennomført en veiledningstime med en treningsveileder og en foresatt før trening kan foregå på egen hånd. Veiledningstime kan bestilles i resepsjonen eller du kan bestille time i vår app. Vi kan tilby fullverdig medlemskap fra det året man fyller 16 år. Da kan man også delta på gruppetimer. Barn har ingen tilgang til treningssenteret på grunn av sikkerhetsmessige årsaker. Brudd på reglementet kan føre til heving av medlemskap.

Rent Senter

Orklandbadet har inngått avtale om Rent Senter med Antidoping Norge fordi vi ønsker et sunt og helsefremmende treningsmiljø på vårt treningssenter. Det kreves at alle medlemmer ved innmelding signerer senterets abonnementsvilkår. Abonnementsvilkårene viser at medlemmet er kjent med at bruk av dopingmidler utgjør et vesentlig mislighold av medlemsavtalen som gir Orklandbadet rett til å heve avtalen med øyeblikkelig virkning. Som medlem i Orklandbadet bekrefter du at du ikke bruker stimuli eller doping som til enhver tid står oppført på listen til Antidoping Norge, http://www.antidoping.no, og tilsvarende på den særskilte listen for treningssentre, www.rentsenter.no. Ved mistanke kan Orklandbadet kreve at du avgir en dopingprøve. Dersom man tester positivt på en dopingprøve risikerer man en straffereaksjon i form av forelegg eller dom.

Generelle trivselsregler

  • Bruk alltid rene innesko og anstendig treningstøy når du trener

  • Treningssenteret har egen kleskode som vi ber alle medlemmer om å følge

  • Det er ikke tillatt å trene i sportsbh/topp for kvinner eller i singlet for menn

  • Rydd på plass vekter og utstyr når du er ferdig

  • Ikke slipp vekter i gulvet

  • Vask og tørk apparater etter bruk

  • Bruk av magnesium/flytende kalk er ikke tillatt på treningssenteret

  • Unngå sterk parfymebruk

  • Ungdom har ikke lov til å trene med frivekter

Ta gjerne kontakt med en av de ansatte på treningsavdelingen dersom du lurer på noe.

bottom of page