top of page

Informasjon til leietakere av Orklahallen

Hvis heisen stopper


Dersom heisen stopper og noen oppholder seg inne i den, bør de hjelpes ut så raskt som mulig. «Behold roen»

Hvis heisen er nær 1. eller 2. etg. så kan dere låse opp selv. Sørg for å slå av strømmen i 1. etg. over heisdør.

Trykk nødknappen inne i heisen for å komme i direkte kontakt med brannvesenet.

Nøkkelboks i 2. etg.

Ved heisen i 2. etg er det en nøkkelboks. Kode til denne er 1814

Inne i denne er det en nøkkel til å låse opp heisdørene. Disse kan åpnes dersom heisen stanser i «mellomstilling»

Tilsvarende nøkkel finnes også i nøkkelskapet inne på vaktmesterkontoret i 1. etg.


NB: Vær forsiktig med å åpne døra nede hvis heisen er høyt oppe. Fare for fallskade.


Gi beskjed til Gunnar Sæther dersom heisen ikke fungerer på tlf. 48232349


For å kontakte leverandør, ring 56 32 00 19


Oppslag om dette står i heis og på kjøkken.



Instrukser ved bruk/leie av kjøkkenet


Nedenfor følger en del punkter som gjelder alle brukere av kjøkkenet. Dersom alle følger lista, så vil det bli en god opplevelse for alle å bruke kjøkkenet i Orklahallen. Kjøkkenet vaskes daglig på ukedager, men det er ofte flere brukere mellom hver vasking. Det er derfor viktig at alle forlater kjøkkenet slik de ønsker å finne det.


Rengjøringsplan kjøkken i Orklahallen


• Alle overflater skal ryddes og vaskes etter bruk

• Tørk av skapdører hvis det er sølt på dem

• Komfyr vaskes med stålull og tørkes av med klut

• Sett brukt utstyr på riktig plass slik at nestemann finner det

• Vask mikro innvendig og utvendig etter bruk

• Mopp over gulvet, brukte mopper legges i merket bøtte (settes under tribunen, ekstra bøtter står i skapet under vasken)

• Brukte kopphåndduker legges i egen bøtte (settes under tribunen)

• Sjekk at alle plater og stekeovn er avslått før du forlater kjøkkenet

• Tøm Orklahallens kjøleskap etter endt arrangement

• Sett oppvaskkurvene i skapet.

• Søppel skal kastes i nedgravde containere utenfor Orklandbadet (husk nøkkelbrikke)

• Sett i nye søppelposer på kjøkkenet etter bruk


Annet


• Knuste/ødelagte gjenstander meldes ifra om og evt. kastes.

• Kun Orklahallens utstyr skal være i skuffer og skap på kjøkkenet.

Takk for at du bidrar til å holde orden på kjøkkenet 😊

Ved andre spørsmål og henvendelser, ring 48232349


Oppvaskmaskin


Før bruk

• Sett inn proppen og legg i ristene

• Sjekk at alle deler er riktig satt på plass før du starter maskinen.

• Sett på maskinen ved å trykke på, PÅ/AV-knappen

• Maskina må varmes opp i 15-20 minutter før bruk


Ved vask

• Vaskemaskinen er tilkoblet egen såpe og skyllemiddel

• Skyll av matrester og smuss før koppene settes i egnede kurver

• Sett koppene slik at de IKKE er stablet oppå hverandre

• La koppene TØRKE før de settes på plass

• Bestikk vaskes to ganger: 1 gang løst i kurv egnet til bestikk og 1 gang i bestikkholder.


Etter bruk

• Ta ut ristene i maskina og skyll de godt i vasken

• Ta ut proppen i bunn (under ristene)

• Skyll maskinen godt med vann etter bruk slik at det ikke er igjen noen matrester og lignende i maskinen

• Husk å slå av maskinen

• Lukk hetta og trykk på startknappen for renseprogram

• Åpne hetta når maskina har blitt stille

• Sjekk at maskinen står på STANDBY når du har slått av maskinen


Bruksanvisning Kaffetrakter


Før start:

· *Sett inn kontakten i veggen.

· *Legg i filter og fyll opp med 250 gr. pr. 5 liter Kokmalt kaffe.

· *Trykk så inn den røde knappen og velg antall liter.

· *Husk å påse at fylletuten for vann står over kaffebeholder.

  • Ved trakting av flere kanner svinges fylletuten over til den      andre kaffebeholderen og prosessen gjentas.

  • Kontaktene på kaffebeholderne benyttes til å holde kaffen varm

 (Husk å ta disse ut når kanna er tom.)


Vask av kaffetrakter

• Trekk ut alle kontakter

• Beholder skylles godt, ikke bruk oppvaskmiddel i beholderen.

• Vask lokk og filterholder.

• Tørk av selve trakteren.


bottom of page