Informasjon til leietakere av Orklahallen
Hvis heisen stopper
Dersom heisen stopper og noen oppholder seg inne i den, bør de hjelpes ut så raskt som mulig. «Behold roen»
Hvis heisen er nær 1. eller 2. etg. så kan dere låse opp selv. Sørg for å slå av strømmen i 1. etg. over heisdør.
Trykk nødknappen inne i heisen for å komme i direkte kontakt med brannvesenet.
Nøkkelboks i 2. etg.
Ved heisen i 2. etg er det en nøkkelboks. Kode til denne er 1814
Inne i denne er det en nøkkel til å låse opp heisdørene. Disse kan åpnes dersom heisen stanser i «mellomstilling»
Tilsvarende nøkkel finnes også i nøkkelskapet inne på vaktmesterkontoret i 1. etg.
NB: Vær forsiktig med å åpne døra nede hvis heisen er høyt oppe. Fare for fallskade.
Gi beskjed til Gunnar Sæther dersom heisen ikke fungerer på tlf. 48232349
For å kontakte leverandør, ring 56 32 00 19
Oppslag om dette står i heis og på kjøkken.
Instrukser ved bruk/leie av kjøkkenet
Nedenfor følger en del punkter som gjelder alle brukere av kjøkkenet. Dersom alle følger lista, så vil det bli en god opplevelse for alle å bruke kjøkkenet i Orklahallen. Kjøkkenet vaskes daglig på ukedager, men det er ofte flere brukere mellom hver vasking. Det er derfor viktig at alle forlater kjøkkenet slik de ønsker å finne det.
Rengjøringsplan kjøkken i Orklahallen
• Alle overflater skal ryddes og vaskes etter bruk
• Tørk av skapdører hvis det er sølt på dem
• Komfyr vaskes med stålull og tørkes av med klut
• Sett brukt utstyr på riktig plass slik at nestemann finner det
• Vask mikro innvendig og utvendig etter bruk
• Mopp over gulvet, brukte mopper legges i merket bøtte (settes under tribunen, ekstra bøtter står i skapet under vasken)
• Brukte kopphåndduker legges i egen bøtte (settes under tribunen)
• Sjekk at alle plater og stekeovn er avslått før du forlater kjøkkenet
• Tøm Orklahallens kjøleskap etter endt arrangement
• Sett oppvaskkurvene i skapet.
• Søppel skal kastes i nedgravde containere utenfor Orklandbadet (husk nøkkelbrikke)
• Sett i nye søppelposer på kjøkkenet etter bruk
Annet
• Knuste/ødelagte gjenstander meldes ifra om og evt. kastes.
• Kun Orklahallens utstyr skal være i skuffer og skap på kjøkkenet.
Takk for at du bidrar til å holde orden på kjøkkenet 😊
Ved andre spørsmål og henvendelser, ring 48232349
Oppvaskmaskin
Før bruk
• Sett inn proppen og legg i ristene
• Sjekk at alle deler er riktig satt på plass før du starter maskinen.
• Sett på maskinen ved å trykke på, PÅ/AV-knappen
• Maskina må varmes opp i 15-20 minutter før bruk
Ved vask
• Vaskemaskinen er tilkoblet egen såpe og skyllemiddel
• Skyll av matrester og smuss før koppene settes i egnede kurver
• Sett koppene slik at de IKKE er stablet oppå hverandre
• La koppene TØRKE før de settes på plass
• Bestikk vaskes to ganger: 1 gang løst i kurv egnet til bestikk og 1 gang i bestikkholder.
Etter bruk
• Ta ut ristene i maskina og skyll de godt i vasken
• Ta ut proppen i bunn (under ristene)
• Skyll maskinen godt med vann etter bruk slik at det ikke er igjen noen matrester og lignende i maskinen
• Husk å slå av maskinen
• Lukk hetta og trykk på startknappen for renseprogram
• Åpne hetta når maskina har blitt stille
• Sjekk at maskinen står på STANDBY når du har slått av maskinen
Bruksanvisning Kaffetrakter
Før start:
· *Sett inn kontakten i veggen.
· *Legg i filter og fyll opp med 250 gr. pr. 5 liter Kokmalt kaffe.
· *Trykk så inn den røde knappen og velg antall liter.
· *Husk å påse at fylletuten for vann står over kaffebeholder.
Ved trakting av flere kanner svinges fylletuten over til den andre kaffebeholderen og prosessen gjentas.
Kontaktene på kaffebeholderne benyttes til å holde kaffen varm
(Husk å ta disse ut når kanna er tom.)
Vask av kaffetrakter
• Trekk ut alle kontakter
• Beholder skylles godt, ikke bruk oppvaskmiddel i beholderen.
• Vask lokk og filterholder.
• Tørk av selve trakteren.