top of page

Gruppetreningsregler

Ny bookingregel fra 27. november


Vi legger til en maksbegrensning på 5 samtidige bookinger. Dette vil inkludere både timer du får plass på og ventelisteplasser.


Eksempel:

Hvis du onsdag kveld klokken 21:00 har bestilt plass eller ventelisteplass på fem ulike timer kommende uke, kan du ikke bestille flere plasser før du har gjennomført en time.

Merk deg at maksbegrensningen gjelder for de neste 7 dager, altså ikke kalenderuke.


Timer som kjøres fra 08.00, scan båndet ved skjerm i resepsjonsområdet. Timer som kjøres før 08.00 og etter 20.00, scan båndet i gangen innenfor inngang 2.   • Scan båndet på gruppetreningsskjermen senest 5 minutter før timestart, etter 5 minutter mister man plassen sin og må booke gruppetimen på nytt. Man får uansett et ``no show`` hvis man ikke scanner båndet minst 5 minutter før. 

  • Husk å avbooke senest 2 timer før timestart dersom du ikke kan møte på gruppetimen. Etter 2 timer er det ikke mulig å booke seg av en gruppetime.

  • Hvis du har meldt deg på en gruppetime, men ikke møter opp i tide, ikke møter opp i det hele tatt eller ikke booker deg av i tide får man et "no show". Dersom man får 3 ``no shows`` på 30 dager, mister man muligheten til å forhåndsbooke gruppetrening i 30 dager. Man kan fortsatt trene gruppetrening, men er avhengig av at det er plass på timen man møter opp på, og påmelding må skje i resepsjonen.

  • Du kan tidligst scanne båndet på gruppetreningsskjermen 2 timer før en gruppetime starter.

  • Booking av en gruppetime kan skje tidligst 1 uke før timestart kl. 21.00. 

  • Man kan delta på gruppetrening fra det året man fyller 16 årPS: Det er ikke tillatt med magetopp/sportstopp på timer som kjøres i sal 4. etasje. Timer som kjøres i badet, for eksempel hotyoga er antrekket valgfritt.

bottom of page