top of page

Ledige stillinger

Flere dyktige medarbeidere søkes til nytt badeland i nye Orkland kommune.


Orklandbadet – som åpner dørene i mars 2020 – søker nå badeverter, treningsveiledere/PT, leder for treningssenteret og kjøkkenansvarlig.


Orklandbadet vil bli et av landets største og fineste badeanlegg med åtte bassenger, badstuer og sklie. I tillegg til badeanlegget skal Orklandbadet huse et treningssenter, flere kommunale helsetjenester, klatrehall og idrettshall.


Orklandbadet KF er en del av Orkland Folkehelsesenter, sentralt plassert på Orkanger ca. 4 mil sør for Trondheim. På grunn av at bassengene og de kommunale lokalene er for dårlige per i dag, var det på tide med et nytt helsebygg. Det at disse nå skal flyttes til ett og samme bygg, har flere fordeler, ifølge daglig leder for Orklandbadet Geir Mule.

– Jeg mener at vi på den måten kan dra nytte av hverandres kompetanse bedre, sier han og legger til:

–  Det har også lenge vært et skrikende behov for nye basseng, ettersom vi har to fra før som begynner å bli ganske utslitte. Vi har en svømmeavdeling, bestående av mange dyktige og kompetente folk, som har vært nødt til å dra inn til Trondheim for å trene. Det blir det endelig slutt på nå.


Søker fleksible folk til flere stillinger


Orklandbadet er for tiden på utkikk etter badeverter, leder for treningssenter/treningsveiledere/PT og en kjøkkenansvarlig. Alle stillingene kan kombineres og tilpasses de ulike søkerne, så hvis man for eksempel ønsker å jobbe 80 prosent av tiden som badevakt og de resterende 20 prosent som personlig trener, er dette fullt mulig.

– Det er denne fleksibiliteten som vi er ute etter, men det kommer an på hvem som søker og hva de vil jobbe med. Jo flere roller man kan ta, desto bedre. Vi trenger alt fra tilkallingsvikarer til fulltidsansatte, så vi oppfordrer alle som er interesserte i å jobbe hos oss - og som ønsker å bidra til å gjøre Orklandbadet til en positiv arbeidsplass for både ansatte og besøkende til å søke. Ved behov tilbyr vi også kursing, forteller Geir Mule.

I tillegg til stillingene ovenfor søker Orklandbadet etter instruktører til kurs i basseng, så hvis du har erfaring med kurs for blant andre revmatikere, eldre, gravide, mor og barn, kan du gjerne ta direkte kontakt med daglig leder Geir Mule på 906 01 195 eller geir@orklandbadet.no. Instruktørstillingen er for øvrig timebasert og kan kombineres med de andre stillingene.


Du kan søke på stillingene ved å klikke på stillingene nedenfor.

Søknadsfrist 6.november 2019!


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page