top of page

Klatreskole

Hver høst og vår setter vi opp Klatreskole i Klatrehallen. Her deler vi opp etter alderstrinn med 1. – 5. klasse og 3. – 10. klasse. På de ulike gruppene tilpasser vi etter nivå. Er man erfaren som klatrer vil vanskelighetsgraden bli høyere og tilpasset hver enkelt.

kr 1700,- pr semester

Innhold i klatreskolen

De første par gangene vil vi fokusere på informasjon og at foreldrene lærer seg sikring - for de som ikke er kjent med det fra før. På klatreskolen lærer barna sikkerhetskultur i klatring og klatreteknikk. De eldste lærer å sikre hverandre. Både deltakere og foreldre får også lære det de behøver å vite om klatreutstyr for innendørsklatring. Ellers vil kveldene bestå av utfordringer i klatreveggen, lek og moro.


Krav til foreldre

Foreldrene må belage seg på å være med og sikre hver gang.

Opplæring vil bli gitt under vegs, men det er en stor fordel om de innehar Ledkort/Brattkort eller Topptaukort på forhånd.


Merk deg at alle som kommer til å følge barna i løpet av klatreskolen, må være med første og andre gang for å lære det nødvendigste om sikring. Hvis ikke må man inneha sikringskort i forkant. (Hvis det dukker opp foreldre uten kunnskaper midt i semesteret, så krever dette for mye oppmerksomheten fra instruktøren og er ødeleggende for de andre).


Pris

Klatreskolen koster kr 1700,- pr semester og inkluderer inngang. Barn nr. 2, 3, 4 osv. får 30 % rabatt. Deltakerne må være medlem i Orkla fjellsportklubb. Dette koster kr 100 pr år og betales via Min Idrett.


Mindre søsken

På grunn av vår velfungerende barneavdeling, vil det selvsagt være mulig for småsøsken å være til stede under klatreskolen under tilsyn av foreldre. Disse betaler inngang på vanlig måte (eller har årskort).


Påmelding

Påmelding og betaling skjer via Orklandbadet.no

https://orklandbadet.brponline.se/#/events


Utstyr

All bruk av tau er inkludert i prisen. Deltakerne kan leie sele og sko eller en av delene i Klatrehallen for kr 20,- pr del pr gang (halv pris). Leie av utstyr kan også forhåndsbetales: Kr 200 pr del/350 for begge deler pr semester.


bottom of page