Klatreskole

Hver høst og vår setter vi opp Klatreskole i Klatrehallen. Her deler vi opp etter alderstrinn med 1. – 5. klasse og 6. – 10. klasse.

På de ulike gruppene tilpasser vi etter nivå. Er man erfaren som klatrer vil vanskelighetsgraden bli høyere og tilpasset hver enkelt.

 

Innhold i klatreskolen

De første par gangene vil vi fokusere på informasjon og at foreldrene lærer seg sikring - for de som ikke er kjent med det fra før. På klatreskolen lærer barna sikkerhetskultur i klatring og klatreteknikk. De eldste lærer å sikre hverandre. Både deltakere og foreldre får også lære det de behøver å vite om klatreutstyr for innendørsklatring. Ellers vil kveldene bestå av utfordringer i klatreveggen, lek og moro.

 

Krav til foreldre

Foreldrene må belage seg på å være med og sikre hver gang. 

Opplæring vil bli gitt under vegs, men det er en stor fordel om de innehar Ledkort/Brattkort eller Topptaukort på forhånd. 

Merk deg at alle som kommer til å følge barna i løpet av klatreskolen, må være med første og andre gang for å lære det nødvendigste om sikring. Hvis ikke må man inneha sikringskort i forkant. (Hvis det dukker opp foreldre uten kunnskaper midt i semesteret, så krever dette for mye oppmerksomheten fra instruktøren og er ødeleggende for de andre). 

Pris

Klatreskolen koster kr 1700,- pr semester og inkluderer inngang. Barn nr. 2, 3, 4 osv. får 30 % rabatt. Deltakerne må være medlem i Orkla fjellsportklubb. Dette koster kr 100 pr år og betales via Min Idrett. 

Mindre søsken

På grunn av vår velfungerende barneavdeling, vil det selvsagt være mulig for småsøsken å være til stede under klatreskolen under tilsyn av foreldre. Disse betaler inngang på vanlig måte (eller har årskort).

Påmelding

Påmelding og betaling skjer via Orklandbadet.no

Utstyr

All bruk av tau er inkludert i prisen. Deltakerne kan leie sele og sko eller en av delene i Klatrehallen for kr 20,- pr del pr gang (halv pris). Leie av utstyr kan også forhåndsbetales: Kr 200 pr del/350 for begge deler pr semester.

©2020 Orklandbadet

Orgnr: 919460326 • Foretaksnavn/juridisk navn: Orkdalbadet

Adresse: Tverradkomsten 61 - 7300 Orkanger

E-post: post@orklandbadet.no • Telefon: 72 42 02 00‬