Gruppetrening

Yoga 45 min

En yogatime der vi utfordrer balansen og styrken i kroppen. Vi jobber aktivt med kjernemuskulaturen og bevegelighet igjennom timen. Noen av øvelsene vil ha ulik vanskelighetsgrad, her vil det bli gitt flere nivå man kan velge imellom.

Timen passer for alle.

 

Styrke & core 45 min

Styrketime for hele kroppen der vi bruker treningsstrikk som belastning. Man kan tilpasse timen etter eget ønske, da alle øvelser kan kjøres med eller uten belastning. Vi jobber intensivt med få pauser og mange øvelser. 

Timen passer for alle nivå.

HIIT- Orklandbadet 45 min

HIIT: High intensity interval training

Stasjonsbasert intervalltrening. Arbeidsperiode på 45sek og 15sek hvile. HIIT er en treningsmetode hvor man forbrenner maksimalt med kalorier på minimalt med tid. Timen passer for deg som har trent noe før.

Møt ferdig oppvarmet, avsluttes med enkel uttøying.

Mor og barn 60 min

Tilrettelagt trening for deg som nylig har født. Øvelsene gjøres med baby eller med belastning. Fokus på å bygge opp kjernemuskulaturen etter svangerskap og fødsel.

Ta med ekstra håndkle/pledd som babyen kan ligge på. Vi anbefaler at barnet er mellom 6 uker og til barnet begynner å krabbe og være aktiv. Gravide har også mulighet til å delta på denne timen.

 

Sirkeltrening voksen/senior 60 min

Stasjonstrening med enkle øvelser der kondisjon, styrke og balanse blir utfordret. Vi starter med god oppvarming, etterfulgt av gjennomgang av alle øvelsene . Timen avsluttes med uttøying.

 

Sirkeltrening voksen/senior magasin 60 min

Denne timen foregår kun i stasjonære apparater. Vi jobber i en angitt tid med pauser. Apparattrening er en trygg og enkel måte å trene på for eldre. Ved apparattrening er det liten risiko for fall og enklere å oppnå riktig teknikk.

Løpetrening 60 min Ute

Variert løpetrening med ulike intervaller eller langkjøring.

Timen blir lagt opp slik at den skal passe for alle, enten du er nybegynner eller om du har erfaring med løping fra før.

©2020 Orklandbadet

Orgnr: 919460326 • Foretaksnavn/juridisk navn: Orkdalbadet

Adresse: Tverradkomsten 61 - 7300 Orkanger

E-post: post@orklandbadet.no • Telefon: 72 42 02 00‬